Ügyelj lovad elektrolit háztartására a forró, nyári napokon: a Hydralyte segíthet a regenerációban és az izomláz elkerülésében. Raktári nyitvatartásért katt ide!

Ügyelj lovad elektrolit háztartására a forró, nyári napokon: a Hydralyte segíthet a regenerációban és az izomláz elkerülésében. Raktári nyitvatartásért katt ide!

Lótáp

Prémium lótápjaink a gyógynövények áldásos hatásaival együtt egyedülállóan hatékony egészségmegőrző szerepet képesek betölteni. Számos pozitív hatás érhető el mind küllemben, mind pedig az anyagcserefolyamatok optimalizálása terén. Összetevőink magyar földekről származó GMO-mentes, friss gabonafélék, melyeket az ország legmodernebb takarmányüzemében állítunk össze.

A speciális immunrendszer-erősítő anyagokat és szerves mikroelemeket tartalmazó Meglio Air+Energy prémium légúttisztító sport lótáp hozzáadott gyógynövénykeverékével segíthet a légúti problémák megelőzésében, a már fennálló tünetek enyhítésében és támogatja a légzőrendszert nagyobb igénybevétel esetén. A sportlovaknak kifejlesztett takarmány az emésztőrendszert nem terheli, viszont jól hasznosuló, magas teljesítménybírásnak maximálisan megfelelő alkotóelemeket, és hozzáadott vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz. Emellett megtalálható benne olyan máriatövist tartalmazó kiegészítő is, mely májvédő, antioxidáns szerepet tölt be, ezáltal javíthatja a vérkeringést, serkentheti az anyagcserét és az emésztést. Lucerna-, zab- és szójamentes.

  Meglio AIR+ENERGY Prémium Légúttisztító Sport Lótáp 20kg
  Meglio AIR+ENERGY Prémium Légúttisztító Sport Lótáp 20kg
13 490 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A kimondottan sportlovak és aktív hobbilovak számára kifejlesztett Meglio Top Condition prémium sport lótáp hozzáadott gyógynövénykeverékével segíthet fenntartani a máj egészséges működését, antioxidáns szerepet tölt be, megelőzhet bőrbetegségeket, reumás ízületi gyulladásokat, kancák gorombaságát sárlás idején vagy azon kívül, koncentrációzavarokat, fáradékonyságot vagy akár különféle emésztési zavarokat. Javíthatja a vérkeringést, serkentheti az anyagcserét és az emésztést. A sportlovaknak kifejlesztett takarmány jól hasznosuló, magas teljesítménybírásnak maximálisan megfelelő alkotóelemeket, és hozzáadott vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz. Zab- és szójamentes, a FEI szabályzatának megfelelően doppingnak minősülő összetevőt nem tartalmaz.

Meglio TOP CONDITION Prémium Sport Lótáp 20kg
Meglio TOP CONDITION Prémium Sport Lótáp 20kg
10 990 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A speciálisan csikók és tenyészkancák igényeire kifejlesztett Meglio Top Breed prémium csikó-kanca táp összetételének köszönhetően támogatja mind a csikók megfelelő fejlődését, mind pedig a tenyészkancák megnövekedett tápanyagigényét. A takarmány összeállítása során ügyeltünk rá, hogy az emésztőrendszert ne terhelje, viszont jól hasznosuló alkotóelemeket, és hozzáadott vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazzon. A termékben megtalálható olyan máriatövist tartalmazó kiegészítő is, mely májvédő, antioxidáns szerepet tölt be, ezáltal javíthatja a vérkeringést, serkentheti az anyagcserét és az emésztést. Lucerna-, zab- és szója mentes, doppingnak minősülő összetevőt nem tartalmaz.

Meglio TOP BREED Prémium Csikó-Kanca Táp 20kg
Meglio TOP BREED Prémium Csikó-Kanca Táp 20kg
11 490 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Könnyen hasznosítható energia- és rostforrás lovak számára, mely segíthet a kondíció javításában. Alacsony keményítő és cukortartalmának köszönhetően fogyasztása ideális gyomorfekélyes, vagy emésztési problémákkal rendelkező lovak számára is. Ajánlott legyengült, idős, fogproblémákkal rendelkező lovak számára, vagy energiabevitel növelése céljából egészséges hobbi- és sportlovaknak.

Meglio Cukorrépa Pellet 20kg
7 990 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A gyomorfekélyes és emésztési problémás lovaknak fejlesztett Meglio Extra Care prémium gyomorkímélő lótáp rendkívül alacsony cukor- és keményítőtartalmával, valamint hozzáadott kiemelkedő összetételű gyógynövényeivel elősegíti a bélflórát felépítő jótékony baktériumok működését, javíthatja az anyagcserét és ezáltal az immunrendszer működését. Pektinben gazdag, ezáltal toxinkötő és méregtelenítő hatással rendelkezik. Mindezeken túl jól hasznosuló, minőségi alkotóelemeket, és hozzáadott vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, segít a gyarapodásban és a megfelelő kondíció elérésében. Gabona- és szójamentes, a FEI szabályzatának megfelelően doppingnak minősülő összetevőt nem tartalmaz.

Meglio EXTRA CARE Prémium Gyomorkímélő Lótáp 20kg
13 990 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Pormentes, réti szénából készült kiváló minőségű fűszéna pellet, mely kiegészítheti vagy szükség esetén helyettesítheti a szálastakarmányt. Legyengült, fogproblémás, vagy idős lovaknak, allergiás, kehes lovaknak, vagy ingadozó minőségű széna esetén hobbi és sportlovaknak egyaránt ajánlott.

Meglio Fűszéna Pellet 15kg
6 490 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Hiszünk a folyamatos fejlődésben és fejlesztésben. Folyamataink és termékeink során is törekszünk a maximális hatékonyságra, a maximális fogyasztói elégedettségre.

#ForHorsesWithLove
Meglio Horse