Blog

Vásárlói vélemények - part 6
31
Aug

A teljes visszajelzés gyűjtemény az instagram oldalunkon, a rögzített történeteknél megtalálható, azonban egy kis szeletet ismét elhoztunk belőle Nektek, hogy láthassátok, milyen tapasztalatokat jeleztek vissza a fogyasztóink. 

Vásárlói vélemények - part 5
15
Júl

Nem tudunk betelni a csodáitokkal, egyszerűen lenyűgöző, milyen eredményeket produkáltok a termékeinkkel. Ezúton is köszönjük, hogy megosztjátok velünk sikertörténeteiteket, reméljük, hogy Neked kedves olvasó, segítenek az alábbi fotók és leírások.

Vásárlói vélemények - part 4
08
Jún

Sikerünk záloga Ti vagytok, akik nap, mint nap megosztjátok velünk tapasztalataitokat és elégedettségeteket, amit ezúton is és mindig: nagyon szépen köszönünk Nektek!

Sörélesztő: a legjobb B-komplex
16
Máj

Azt tudjuk, hogy az egészséges szervezet számára nélkülözhetetlenek a B-vitaminok. Ennek a legjobb módszere a sörélesztő alkalmazása. Ez a természetes anyag gyakorlatilag az összes B-vitamint tartalmazza, köztük a biotint is, mely a pata egészségét támogatja.

Májusi nyereményjáték
05
Máj

Májusban vásárlásodért cserébe bekerülsz a kalapba, amelyből egy szerencsés nyertes 1 havi Multihorse adagot nyer lovának. Alább a részletek.

Vásárlói vélemények - part 3
24
Ápr

Nem győzünk elégszer köszönetet mondani Nektek azért, hogy külditek a gyönyörűségeitekről a fotókat és a termékeinkről a véleményt. Itt egy újabb "adag" a fotókból és írásokból, amiket Ti küldtetek.

Korpa: ősi varázsszer, vagy lejárt lemez?
04
Ápr

A korpát hagyományként kaptuk, de érdemes vele kezdeni bármit is, vagy a legjobb, ha elfelejtjük?

Legnépszerűbb abrakunk: a zab
03
Ápr

Szerte a világon a legnépszerűbb abrak forma lovak körében a zab. De pontosan mit is érdemes tudni erről az áldásos gabonáról?

Vásárlói vélemények - part 2
01
Ápr

Egyre többen próbáltok ki minket, aminek köszönhetően számos sikersztorival és köszönőüzenettel gazdagodtunk.

Minden, amit az árpáról tudni érdemes
23
Márc

A zab után az árpa a második legnépszerűbb abrak típus, de sokan valójában semmit sem tudnak erről a nagyszerű gabonáról. Nézzük hát meg a legfontosabb tudnivalókat róla.

A lovak etetésének alapjai
24
Febr

A lovak etetése az egyik legfontosabb dolog, amelyről minden lótartónak gondoskodnia kell. Az egészséges és boldog ló fenntartása érdekében fontos, hogy az állatok megfelelő táplálékot kapjanak. Azonban nem minden lótulajdonos tudja, hogy milyen tápanyagokra van szüksége a lovának, és hogyan kell azokat biztosítani számára. Ebben a cikkben összefoglaljuk a lovak etetésének alapjait, amit mindenképp érdemes tudni.

A tudás hatalom - lovas könyvek
16
Febr

Sok lovas könyv már nem, vagy nehezen elérhető könyvesboltokban, van azonban egy gyűjtemény, ami bárki számára elérhető.

Keményítő: barát vagy ellenség?
14
Febr

Lovaink étkezésének nagy része keményítőből áll, azonban nem mindegy mennyit és milyen formában kapnak. Ennek nézünk utána a következő sorokban.

Vásárlói vélemények
17
Jan

Sokan küldtök visszajelzést, amelyből mi rengeteget tudunk építkezni. Most megmutatjuk, mi a véleményetek rólunk.

Lezárult nyereményjátékunk, íme a nyertesek
20
Dec

Egész 1 hónapon át tartott Facebook és Instagram oldalainkon Karácsonyi Nyereményjátékunk, amelyből ketten az Instagramról, egy valaki pedig a Facebook kommentelők közül került ki.

Elindult karácsonyi nyereményjátékunk!
23
Nov

Ugye Te is meg szoktad ajándékozni kedvenc lovacskádat valamivel karácsonykor? Segítünk!

Miért fontos lovadnak a megfelelő rostmennyiség biztosítása?
22
Nov

Alapvetően egy legelőn tartott ló mindent megkap a természettől, amire szüksége lehet. Ez a tartási forma azonban egyre inkább háttérbe szorul, láthattuk, hogy a 2022-es nyári szárazság alatt ha nem kezdett el időben szénázni az ember, bizony erős súlyvesztést tapasztalhatott, hiszen a csapadékhiány következtében teljesen lekopaszodtak a korábban zöldellő mezők. Ha szénázunk, több dologra is érdemes odafigyelni, az egyik ilyen a megfelelő rostbevitel biztosítása.

5 dolog, amit nem tudtál Ben Maherről
07
Nov

Ben Maher kétszeres olimpiai bajnok díjugrató (2012 London, csapat és 2020 Tokió, egyéni), valamint az első olyan lovas, aki háromszor tudott Longines Global Champions Tour bajnokságot nyerni. Noha mindenkit főképp az eredményei és elképesztő stílusa nyűgöz le a nyeregben, van pár dolog, amiket még biztosan nem tudtál róla.

Lovak takarmányozása ősszel és télen
12
Okt

Van néhány téma, amelyeket fontos figyelembe venni a lovak őszi és téli takarmányozásával kapcsolatban. Ebben a cikkben áttekintjük a takarmányozást, a tápanyagszükséglet kielégítését, a vízbevitelt és a ló állapotának figyelemmel kísérését az őszi/téli időszakban.