Megérkeztek a Meglio Horse első gyönyörű logózott nyeregalátétei. Kistarcsai központi raktárunk nyitvatartásért katt ide!

Megérkeztek a Meglio Horse első gyönyörű logózott nyeregalátétei. Kistarcsai központi raktárunk nyitvatartásért katt ide!

Blog

Vásárlói vélemények - part 7

Susán Kitti
2023.11.11 18:00
Vásárlói vélemények - part 7

Már 120 lónál is többről kaptunk fényképes/videós visszajelzést valamilyen pozitív állapotváltozással kapcsolatosan. Minden további történet a social media felületeinken található.

Alábbi előtte-utána fotóinkon egy Top Condition fogyasztó átalakulása látható:

"Két rossz lovarda és egy kólika után a lovam abba az állapotba került, amit az első képen látsz. Minden kipróbáltunk, de aggasztóan lassan hízott, sőt inkább csak azt értük el, hogy ne fogyjon tovább. Márciusban végre találtunk egy jó lovardát, ahol nem sajnálták tőle a szénát. Továbbra is öntöttük belé a tápot és bár hízogatott, nem voltunk elégedettek teljesen az eredménnyel. Aztán áprilisban váltottunk a Megliora (a tiktokon láttalak, amihez amúgy gratula, marha vicces és hasznos), azóta pedig rohamosan hízott. A lovardában csodájára jártak, én meg vártam mindig kicsit tovább és közben dokumentáltam, hogy el tudjam neked küldeni a fejlődést. Most már több terméketeket is fogyasztjuk: Top Condition, Lenmag olaj, Multihorse, de segítségül hívtuk az Equiresphet is, amikor nyáron beallergiázott a parlagfűtől. Nem csak csoda hatása van mindennek, amit csináltok, de hihetetlen, hogy még az én finnyás lovam is megeszi minden terméketeket. Rettentő hálás vagyok azért, ahogy most kinéz a lovam. Köszönjük."

Előtte:

Utána:

A nyitóképünkön található csodálatos lovacska gazdája az Equirespet választotta köhögésre:

"Az utóbbi hetekben észrevettem a lovamon, hogy terepen az első ügetésnél mindig elkezdett köhögni, pár perc után nem volt ilyen problémánk (bent homokos pályán egyáltalán nem köhögött). Gondoltam, kipróbáljuk az Equirespet, mert sok jót hallottam róla. 3 nap etetés után kimentünk egy 2 órás terepre és egy köhintés sem volt. Mondanom sem kell, hogy leesett az állam (azóta sem volt köhögés, pedig csak egy hete kapja). Hálás köszönet a valóban minőségi kiegészítőkért!"

Egyre több a versenyző is a Meglio fogyasztó csapat köreiben, akikről szebbnél szebb fényképeket kapunk:

Március óta Top Condition, immáron Air+Energy fogyasztónk szeptemberben, szőrváltás előtt ilyen formában várta a hideget:

Egyre több más szakágból is a Megliot választjátok:

De a hobbisok is szép számmal ragyognak:

Az alábbi lovacskának 2 nap használat után múlt el a portól előjövő köhögése, melyet gazdája olyannyira nem akart elhinni, hogy 1,5 órákat töltött mellette a boxban, hogy jól hallja-e, amit nem hall. Jól hallotta, elmúlt a köhögés:

Köszönjük a lenyűgöző visszajelzéseket. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy termékeink hatóanyag struktúrájának köszönhetően kiemelt hatékonysággal működhetnek, azonban minden egyed és minden probléma különböző, így eltérő lehet az észlelt eredmény időtávja és jellege. A legtöbb esetben szembetűnő és gyors pozitív változás észlelhető.