Tavaszi Nyereményjátékunk keretein belül most minden 20 000.- Ft feletti vásárlásoddal nyerhetsz 1 db Shieldet vagy az 5 db 15%-os kedvezménykupon egyikét. Részletek itt!

Tavaszi Nyereményjátékunk keretein belül most minden 20 000.- Ft feletti vásárlásoddal nyerhetsz 1 db Shieldet vagy az 5 db 15%-os kedvezménykupon egyikét. Részletek itt!

Rólunk

A Meglio Horse 2022-ben kezdte meg működését. Kitti (fotón), az ügyvezetőnk születésétől kezdve rajong a lovakért, azonban állatorvos sosem szeretett volna lenni, hiszen a biológia nem az erőssége. Mindig is saját cégről álmodott, így két diploma és pár évnyi multi-munka után-közben megtalálta a lehetőség: lenne egy különleges recept, egy lótáp, melyet érdemes volna forgalmazni. A recept már korábban forgalomban volt, hatalmas sikerrel robogott, azonban magánéleti okok miatt nem folytatták a munkát tulajdonosai. Elővettük, leporoltuk, újragondoltuk, legyártattuk. Így születtek meg az első zsák Air+Energyk.

"Ha esetleg senkinek sem kell majd, legalább a saját lovaink a legjobbat fogják kapni." - ez volt az alapgondolat. Aztán nem így lett.

Hamarosan az Equiresp (mely az Air+Energy egyik összetevője) kiegészítőként is gyártásba került, egy módosított, a táp összetevőnél ízletesebb recepttel. Ekkor kezdtük meg a közös munkát Dr. Filip Dániellel, aki a mai napig a Meglio Horse minden kiegészítőjének és táp adalékának atyja. Egy olyan állatorvosról van szó, aki évtizedes praktizálás után a gyártói oldalon folytatta munkáját üzemvezetőként, majd 2011-ben megalkotta a saját üzemét, ahol hosszú évek óta haszonállatok és kutyák számára állít elő különböző természetes összetevőjű termékeket. Az állatorvosi szakmával ellentétben Dániel a gyógyszermentes összetevők hatásában hisz, vallja, hogy számtalan betegség kezelhető, tünetmentesíthető természetes összetevőkkel anélkül, hogy a szervezetet tovább károsítanánk - hisz mind tudjuk, milyen mértékben roncsolják bizonyos gyógyszerek a belső szerveket.

Lótápjainkat magyar GMO-mentes gabonából gyártjuk az ország egyik legmodernebb üzemében, ahol saját maguk termesztik az ehhez szükséges alapanyagokat. Minden gyártás előtt teljes tisztítást végeznek a keverőüzem egészében és a legfrissebb alapanyagokkal dolgoznak receptjeink alapján, amihez mi magunk biztosítjuk azokat az extra összetevőket, amelyek igazán különlegessé teszik takarmányainkat.

Igyekszünk a legjobb szakemberekkel együtt dolgozni minden területen, hogy világszínvonalú minőséget állíthassunk elő és büszkén mondhassuk el minden nap: ma is jobbá tettük több száz ló életét.

"A vásárlók akarták így!"

Gazdasági végzettsége révén Kitti tisztában volt azzal, mekkora munka egy teljesen új márkát felépíteni, elfogadtatni a piaccal és népszerűsíteni, nem is annyira szerettük volna erőltetni. Ment is a maga útján, de legnagyobb örömünkre és meglepetésünkre sosem kellett hatalmas áldozatokat hozni marketing terén, ugyanis a termékek minőségüknél fogva kimondottan gyors ütemben egyre keresettebbek lettek, a vásárlók közt szájról-szájra terjedt a hatékonyság, így egyre többet és többet kellett gyártanunk. A mennyiség azonban soha nem mehet a minőség rovására: a kiegészítők fejlesztése folyamatos, hiszen számos ötlet várakozik arra, hogy megvalósítsuk, viszont az alaposság és a tökéletességre törekvés jelentősen lassítja az életünket. Ugyanez igaz a tápok terén is, igyekszünk igazodni az igényekhez, igyekszünk olyat létrehozni, amely magas szintet képvisel, amely bárhol a világon megállja a helyét.

A Meglio Horse csapata nap, mint nap a legjobbra törekszik. Számunkra kiemelten fontos a fogyasztói elégedettség, ennek eredményeképp Téged is kérünk, amennyiben bármi pozitívat-negatívat tapasztalt termékeink kapcsán, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, hiszen minden visszajelzést nagyra értékelünk.

Ha pedig egyedi problémával állsz szemben, és nem vagy biztos benne, hogy mi lehetne lovad számára a legjobb választás, szintén várjuk üzenetedet akár social media felületeinken, akár e-mailben az info@meglio.hu címen.

#ForHorsesWithLove
Meglio Horse