Ügyelj lovad elektrolit háztartására a forró, nyári napokon: a Hydralyte segíthet a regenerációban és az izomláz elkerülésében. Raktári nyitvatartásért katt ide!

Ügyelj lovad elektrolit háztartására a forró, nyári napokon: a Hydralyte segíthet a regenerációban és az izomláz elkerülésében. Raktári nyitvatartásért katt ide!

Blog

Vásárlói vélemények - part 6

Susán Kitti
2023.08.31 17:56
Vásárlói vélemények - part 6

A teljes visszajelzés gyűjtemény az instagram oldalunkon, a rögzített történeteknél megtalálható, azonban egy kis szeletet ismét elhoztunk belőle Nektek, hogy láthassátok, milyen tapasztalatokat jeleztek vissza a fogyasztóink. 

"Köszönjük ezeket a csoda, minőségi kiegészítőket!"❤️

"Az lenne a kérdésem, hogy van egy eleve fajtájából adódóan vékony testfelépítésű akhal-teke lovacskám, de szeretném ha nem látszódnának a bordái és a patája sem töredezne ennyire kérlek tudnál nekem valamit ajánlani?" - Igen, tudtunk! Alább az eredmény:

Az alábbi fotón egy 23 éves kanca látható Top Condition és Multihorse fogyasztása előtt és után. A változás azonnali és szembetűnő volt, lovasa szerint nemcsak külsőre, belsőre is 10 évet fiatalodott a ló:

Ennek a csodaszép tarkának a gazdája videóban is rögzítette, milyen nehezen veszi a levegőt. Majd elkezdték az Air+Energyt és az Equirespet alkalmazni, mára már nincs nehéz légzés, sem köhögés, csak csillogás és egészség:

"Küldök egy kis Meglio családot???????? utolsó képeken egy 1 éves csikó látható aki eddig is Megliot fogyasztott(Top Condition,Air Energy, Multihorse amit a többi 5 lovam) viszont elég gyorsan elkezdett nőni a drágám, így gondoltam kap ő is a csúnyácska csikó testének megfelelő tápot???? alakul az állat???? köszönöm,hogy ilyen jó tápokat és kiegészítőket ehetnek a “gyerekeim”????"

A gyermekek:

Egy versenyző írta meg nekünk, hogy lova az Air+Energy etetése óta kiegyensúlyozottabb, valamint az egyik versenyen átélt szúnyoginváziót is megúszták 1-2 csípéssel, miközben voltak lovak, akiknek szteroidot is be kellett adni, úgy összecsípték őket:


"Joker 1 hete kapja az Air+Energyt, 1 hétig nem láttam, mivel elutaztunk. Amikor visszajöttünk, meglepődtünk, hogy milyen jól néz ki."????

Joker:

A további fotók mindegyikén szintén Meglio fogyasztók láthatóak. Köszönjük a visszajelzést mindenkinek!