Ügyelj lovad elektrolit háztartására a forró, nyári napokon: a Hydralyte segíthet a regenerációban és az izomláz elkerülésében. Raktári nyitvatartásért katt ide!

Ügyelj lovad elektrolit háztartására a forró, nyári napokon: a Hydralyte segíthet a regenerációban és az izomláz elkerülésében. Raktári nyitvatartásért katt ide!

Blog

Vissza a halálból

Susán Kitti
2023.12.19 12:19
Vissza a halálból

Amellett, hogy számtalan fotót/videót kapunk tőletek, a valódi, szívbemarkoló történeteket mindig szóban mesélitek el. Úgy döntöttünk, ezek olyan történetek, melyeket igenis érdemes minél több lovasnak megtudni, hiszen további életeket menthetünk meg, ha időben cselekszünk. Következzen 3 történet olyan lovakról, akiknél a végítélet helyett happy end lett a történet vége a Meglio Horse készítményeinek köszönhetően.

Equiresp:

Ennél a terméknél egyetlen történetet szeretnénk kiemelni (több hasonló esetről is tudunk - a szerk.), mely raktárunknál, egy személyes átvétel alkalmával történt. Egy fiatalos srác érkezett egy 1000 grammos Equirespért. Miután kedvesen kiszolgáltuk, elkezdődött egy olyan beszélgetés, mely mélyen megérintett minket: ha nem lenne az Equiresp, már valószínűleg vagy eladták volna a lovat, vagy a legrosszabb. Hiszen ő szereti, imádja, de egyszerűen a szíve szakadt meg, ahogy látta a lovat szenvedni. Már nem tudta nézni azt az állapotot, ahogyan szinte folyamatosan fulladozott. Ez volt az a pont, ahol a könnyei is előbújtak, mi pedig mélyen megérintve, színültig teltünk hálával.

A srác elmesélte, hogy az Equiresp óta annyit javult szeretett lova állapota, hogy már nem is mer belegondolni, mi lett volna, ha nem döntenek úgy, hogy tesznek egy próbát, a lovacska ugyanis sokkal-sokkal jobban lett, már nem szorul szteroidos kezelésre és nem gondolkoznak az eladáson, a legrosszabbon pedig pláne nem.

Patadoktor:

A helyszín egy neves sportistálló, a diagnózis pedig patairha-gyulladás. A szóban forgó ló már alig bír állni a lábán, csak áll és fekszik a boxában felváltva, a szaru nem akar nőni, az állatorvosok és a kovácsok is úgy vélik, ha ez nem kezd el javulni, hiába beszélünk egy szép és erős állatról, nem szabad tovább hagyni szenvedni, itt az idő a legrosszabbra.

Ekkor döntöttek a Patadoktor mellett. 2 liter megetetése után a kovácsnak is felszaladt a szemöldöke, amikor a ló elindult. Újra tudott fájdalommentesen sétálni, a szarunövekedés fokozódott, az anyagcsere végre elkezdett javulni. Így történt az, hogy újabb esélyt kapott egy olyan ló, akinél már elkezdtek a legrosszabbra felkészülni. Szerencsére a történet vége happy end lett: amiben persze a legnagyobb szerencse az, hogy megengedték, hogy segítsünk és a termékünk tegye a dolgát.

Shield:

Kedves forgalmazónk osztotta meg velünk azt a történetet, miszerint egy gyomorfekélyes lovat sikerült visszahoznunk a halál torkából a Shield segítségével. A gyógyszeres kezelés ugyanis nem működött, az állat pedig a fájdalmak mellett egyre csak fogyott és fogyott. Ekkor döntöttek a Shield és az Air+Energy kombinációja mellett. A Shield egy rendkívül erős gyulladáscsökkentő, nyálkahártya-védő, fájdalomcsillapító és regeneráló hatású készítmény, mely a teljes gyomor-bél traktus működését támogatja.

Együtt alkalmazva az Air+Energyvel tökéletesen kiegészítették egymást, hiszen miközben a Shield segítette a bélrendszer javulását, addig a táp előidézte a megfelelő gyarapodást, az elvesztett kilók visszaszerzését. Így történik tehát, amikor valaki úgy dönt, a gyógyszeres kezelés káros hatásaival ellentétben a legerősebb természetes összetételű készítménnyel kívánja kezelni a gyomorfekélyt. Mondanunk sem kell, hogy ezúton is köszönjük, hogy segíthettünk.