Ügyelj lovad elektrolit háztartására a forró, nyári napokon: a Hydralyte segíthet a regenerációban és az izomláz elkerülésében. Raktári nyitvatartásért katt ide!

Ügyelj lovad elektrolit háztartására a forró, nyári napokon: a Hydralyte segíthet a regenerációban és az izomláz elkerülésében. Raktári nyitvatartásért katt ide!

Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség a Top Condition és az Air+Energy között?

Nem titok, hogy a két táp alapreceptje közel ugyanaz, az Air+Energy abban különbözik, hogy egy 20 kg-s zsák tápból 1 kg-t a gyógynövények tesznek ki, így kiemelten magas a vitamin és ásványi anyag tartalma. A Top Condition receptjében alacsonyabb arányban található gyógynövény, a többi gyógynövény helyét lucernaliszt vette át (az Air+Energy egyébként teljesen lucernamentes, így kimondottan könnyen emészthető).

Egyik táp sem okoz túlfűtöttséget, a gyógynövénytartalom stresszoldó, nyugtató a méregtelenítő hatása mellett. Nagyon jól segíti a gyarapodást, vagy épp a kondíció fenntartását terhelés alatt.

Adhatóak-e a tápok hobbilovaknak is?

Természetesen igen, amennyiben szeretnénk gyarapítani lovunkat, kondícionáló tápjaink (Top Condition és Air+Energy) remek választások erre a célra. Akár az alap abrakmennyiség kiegészítésére, akár önmagukban. Adagolásuk általánosan egyedi, függ a kortól, fajtától, egészségi állapottól, tartási körülményektől, terheléstől, jelenlegi fizikai állapottól. Nem fűtenek túl, de remekül visszahozzák a megfelelő kondíciót, javítják a szőrminőséget, miközben méregtelenítik a szervezetet, segítik a máj működését (ez idős lovaknál kritikus fontosságú, ezért nekik is kimondottan ajánlottak ezek e termékek). Jellemzően ízüket kedvelik a finnyásabb egyedek is, de lehetőséget biztosítunk kóstoló rendelésére, mellyel kapcsolatosan az info@meglio.hu-n várjuk üzenetedet (ennek egyszeri díja FoxPost automatába 1499.- ft utánvétes szállítási költség).

Adhatóak-e a termékek folyamatosan?

Igen, a Meglio Horse minden terméke etethető folyamatosan, szünet nélkül. Ez főképp a légzőszervi megbetegedésben érintettek számára fontos, hiszen bizonyos esetekben újra előjöhet súlyosabb kehességnél a köhögés, ha elhagyjuk az Equirespet (ez persze egy egyszerűbb lerakódott váladékos esetnél nem történik meg), de a gyomorfekélyeseknél a Shield alkalmazásához is hasznos információ.

Adhatóak-e a termékek csikóknak és vemhes kancáknak?

Igen, minden termékünk adható csikóknak és vemhes kancáknak is. Amelyeket azonban nem feltétlenül ajánlunk ekkor, az a Top Condition és az Air+Energy, hiszen éppen erre a célra fejlesztettük ki a Top Breed tenyésztápot, melynek összetétele sokkal inkább lefedi a speciális igényeket, mint a kondícionáló tápjaink.

Miért nincsenek pontos vitamin és ásványi anyag összetétel adatok bizonyos termékeken?

Mivel kiegészítőink sok esetben természetes alapanyagokból és gyógynövényekből készülnek, tartósítószerek, színezékek nélkül, ezért minden egyes adag összetétele enyhén eltér. A gyógynövényekben jól felszívódó, természetes formában található meg számtalan vitamin, ásványi anyag, nyomelem, azonban ezeket egyértelműen adagról adagra pontosan garantálni, megállapítani nem lehet. Hatásuk azonban kétségtelenül kiemelkedő.

Hogyan szállítunk?

A személyes átvétel raktárunknál (2143 Kistarcsa, Raktár körút 3. B1-08) díjmentes, nyitvatartás és elérhetőség a 'Kapcsolat' és a 'Szállítás' fülel alatt elérhető.

Amennyiben FoxPosttal több tápot, tápot és kiegészítőt is rendelsz, külön csomagban fognak érkezni, kérjük a spam mappádat is rendszeresen ellenőrizd.

A FoxPostról: amennyiben csomagod több napon át változatlan státusszal beragad a raktárjukban, igyekszünk mindent megtenni, hogy mielőbb eljusson hozzátok. Alap esetben 3-5 munkanapon belül minden csomag megérkezik, de ők is emberből vannak, néha hibáznak, ezért köszönjük, ha türelmesek vagytok velük - és persze velünk is.

A DPD házhozszállítása 1 munkanapos szállítást garantál, így miután kollégáink átadták részükre a megrendelésed, másnap megérkezik hozzád.

A rendelések feldolgozási ideje eltérő, általában 1-2 munkanapon belül megtörténik, azonban ha éppen új gyártás érkezik, ez kitolódhat 2-5 munkanapra. Ekkor viszont garantáltan a frissen készült terméket küldjük el számodra.

Nagy mennyiséget rendelnék, hogyan működik a szállítás?

400 kg vagy 250 000.- Ft felett raklaposan küldjük rendelésedet házhoz szállítópartnerünk segítségével ingyenesen.