Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség a Top Condition és az Air+Energy között?

Nem titok, hogy a két táp alapreceptje ugyanaz, az Air+Energy abban különbözik, hogy egy 20 kg-s zsák tápból 1 kg-t a gyógynövények tesznek ki, így kiemelten magas a vitamin és ásványi anyag tartalma. A Top Condition receptjébe is került máriatövismag őrlemény, azonban a többi gyógynövény helyét lucernaliszt vette át (az Air+Energy egyébként teljesen lucernamentes, így kimondottan könnyen emészthető).

Az energia, mint kalória (kcal) nem mindegy, milyen összetételű. Lovaknál egy dolgot érdemes kiemelten figyelni, mégpedig a fehérjetartalmat. A tenyész-, és versenylótápokban ez extrém magas szokott lenni, ez az ami túlfűthet amellett, hogy az izomműködéshez és fejlődéshez elengedhetetlen. Ha ezt a fehérjearányt azonban relatíve alacsonyra vesszük, de megtartjuk az energiabevitelt (mJ) a lehető legmagasabb szinten, akkor lesz nyugodt fejű, kiegyensúlyozott, kerek lovunk.

Miért nincsenek pontos vitamin és ásványi anyag összetétel adatok bizonyos termékeken?

Mivel kiegészítőink teljes mértékben természetesek, nagyrészt gyógynövényekből készülnek, tartósítószerek, színezékek nélkül, nem pedig kivonatokból, ezért minden egyes adag összetétele enyhén eltér. A gyógynövényekben jól felszívódó, természetes formában található meg számtalan vitamin, ásványi anyag, hatóanyag, azonban ezeket egyértelműen adagról adagra pontosan garantálni , megállapítani nem lehet. Hatásuk azonban kétségtelenül kiemelkedő!

Hogyan szállítunk?

A személyes átvétel raktárainknál (1144 Budapest, Gvadányi u. 33-39. és 3078 Bátonyterenye, Szőlő út 7/A) díjmentes, időpontegyeztetés szükséges, de e tekintetben tőlünk telhető maximális rugalmasságot biztosítunk.

Házhozszállítás 400 kg összrendelési mennyiség alatt Budapesten elérhető, kisebb csomagokat és 1 zsákos rendeléseket a FoxPost hálózatán küldünk mind automatába (kedvezőbb árakon), mind pedig házhozszállítással, akár előre utalás után/Barionos fizetéssel, akár utánvétesen. A maximálisan egyszerre rendelhető mennyiség 900 kg.

Minden olyan további rendelés részlete, amely NEM a FoxPosttal kerül szállításra (azaz össztömege 100 kg-t meghaladja) az alábbi táblázatban tekinthető meg:

Rendelési mennyiség/Helyszín Budapest Pest megye Nógrád/Heves/JNSZ/Fejér/Komárom-Esztergom Egyéb megyék
6-19 zsák 1990.- 3990.- 9990.- 19990.-
20-39 zsák ingyenes 2990.- 7990.- 9990.-
40-45 zsák ingyenes ingyenes 4990.- 9990.-

Nagyobb rendelési mennyiség esetén bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! A táblázat tájékoztató jellegű.

A FoxPostról: amennyiben csomagod több napon át változatlan státusszal beragad a raktárjukban, igyekszünk mindent megtenni, hogy mielőbb eljusson hozzátok. Alap esetben 3-5 munkanapon belül minden csomag megérkezik, még nem volt olyan, hogy bármilyen csomag eltűnt volna náluk, de ők is emberből vannak, néha hibáznak, ezért köszönjük, ha türelmesek vagytok velük - és persze velünk is.

Nagy mennyiséget rendelnék, kapok mennyiségi kedvezményt?

Igen!

Minimum 400kg rendelése esetén -8%, minimum 800 kg rendelése esetén pedig -10% kedvezmény automatikusan levonásra kerül a végösszegből.