Megérkeztek a Meglio Horse első gyönyörű logózott nyeregalátétei. Kistarcsai központi raktárunk nyitvatartásért katt ide!

Megérkeztek a Meglio Horse első gyönyörű logózott nyeregalátétei. Kistarcsai központi raktárunk nyitvatartásért katt ide!

Tavaszi nyereményjáték

A nyertes rendelésszámok:

15%-os kupon:
61027-269012
61027-905651
61027-739984
61027-345174
61027-916050

Fődíj - Shield: 61027-596854

Gratulálunk!

Tavaszi Nyereményjáték

Egyre többen választjátok rendszeresen Shield gyomorvédőnket, amely elsősorban a gyomorfekély kezelésére és kiegészítő kezelésére szolgál. Ezentúl ajánlott kólikára hajlamos, emésztési problémával rendelkező lovaknak, bélgyulladás, vagy egyéb emésztőrendszeri zavarral rendelkező, vagy épp stresszre erősen hajlamos lovaknak, akár az egészséges, de aktív terhelésben levő sportlovaknak is, hiszen az emésztőrendszer egészséges működése az általános jólét alapja. Erős nyálkahártya védő, gyulladáscsökkentő hatásával rövid idő alatt látványos pozitív hatást tud elérni gyomorfekélyes lovaknál, gyógyszermentesen, valamint csökkenti a kialakulásának veszélyét.

Ezt a nagyszerű terméket nyerheted meg 2024.04.08 és 2024.05.08 között Tavaszi Nyereményjátékunkban, valamint ezen felül kisorsolásra kerül még 5 db 15%-os kedvezménykupon is.

Mit kell tenned érte? Vásárolj a megjelölt időszakban a www.meglio.hu webshopon 20 000.- Ft kosárérték fölött és automatikusan részt veszel a sorsolásban, valamint kövesd a Meglio Horse facebook és instagram oldalait. Sorsolás: 2024.05.10 12:00. A nyereményjáték szabályzatát alább olvashatod. Sok szerencsét kívánunk!

Meglio Horse Tavaszi nyereményjáték szabályzata

A játék szervezője

A játék szervezője a Meglio Horse Kft.(továbbiakban Szervező).

Részvételi feltételek

A játékban részt vehet minden magyarországi címmel rendelkező, 18. életévet betöltött természetes személy (továbbiakban Játékos), aki

  • a Meglio Horse Kft. hivatalos weboldalán (www.meglio.hu) a játék időtartama alatt legalább  20 000.- Ft értékű megrendelést ad le, valamint a részvétellel a jelen szabályzatban írt valamennyi feltételt elfogadja.

A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a Lebonyolító munkatársai és azok közeli hozzátartozói, valamint a viszonteladó partnerek.

A játék időtartama

A játék időtartama 2024.04.08-2024.05.08

Nyeremény és sorsolás

A játékban résztvevő Játékosok közül 6 nyertes kerül kisorsolásra 2024.05.31-ig. Nyeremény: 1 db Shield és 5 db 15%-os kedvezményre jogosító, egyszer felhasználható kedvezménykupon. A nyertesek véletlenszerű sorsolása online sorsoló programmal történik. Amennyiben egy nyertes nem veszi át a nyereményét, pótnyertes kerül kisorsolásra. A nyeremény készpénzre át nem váltható.

A nyertes értesítése, nyeremény átvétele

A nyertest a Szervező privát üzenetben értesíti. Az a nyertes, aki nem jelentkezik az üzenetben megjelölt határidőig, a nyereményre való jogosultságát elveszti. A Shield nyereményt előre egyeztetett szállítási móddal küldi a Szervező, a kuponnyereményeket e-mailben bocsátjuk rendelkezésre, melyek 1 éven belül válthatóak be.

Adatvédelem

A nyereményjátékokkal kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes. A nyereményjátékban résztvevő játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező és lebonyolító, mint adatfeldolgozó a személyes adataikat (teljes név, e-mail cím) abból a célból kezelje és dolgozza fel, hogy a nyereményjáték nyertesét megállapítsa és értesítse, illetve nyertesség esetén a rajongói oldalon a nyertes nevét nyilvánosságra hozza. A nyertes további adatait (lakcím, telefonszám) kizárólag a nyeremény átadása céljából kezeli és dolgozza fel.

A megadott adatok kezelője a szervező (Meglio Horse Kft.) mint adatkezelő.

Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Szervező bármikor lehetőséget biztosít a nyereményjátékban résztvevő játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címen: info@meglio.hu

Vegyes rendelkezések

A Szervező jogosult kizárni a Játékból azt a Játékost, aki a Játékban tisztességtelen módon, a jelen Játékszabályzatban megkerülésével vesz részt. Amennyiben a Játék során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen Játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse vagy törölje.

A Szervező fenntartja a jelen Játékszabály módosításának jogát.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy Játékot szükség esetén leállítsa.

2024.04.08